Току що си купих Алфа 146. Много е хубава. Чудя се защо не го направих по-рано. Вместо да се зарадва един "приятел" - алфист ме "зарадва", че му замръзнали амортисиорите и платил 600 лв. за ремонт, защото всичко било блок. Така ли е или .........
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за амортисьори 146
Collapse
X
-
Първо честито и добре дошъл в отбора! Свиквай да ти завиждат
Напиши какъв е мотора и за какви амортисьори става въпрос - предни, задни...
На боксера предните наистина са скъпи, ама чак 600 лв...166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Първоначално публикувано от len Покажи съобщениеБлагодаря. Моторът е jtd, а колегата говореше за предни амортисьори. Днес вече ми говорят, че много съм се набутал с 3 700 лв. за тая кола и със скъпата й поддръжка. Алфата е 2000-та година и дано не ми се чупи.Не слушай кой какво ти говори, щом на теб ти харесва колата започни да и се наслаждаваш. Лично според мен ако една кола 2000г с жтд мотор е добре поддържана и обгрижвана цени от сорта на 2-3000 лв са нереално ниски...да, пазара в момента е такъв, но пък хубавото си струва скъпо дори в криза
Относно амортисьорите, че и другите части...марки различни - цени различни, така че недей да се плашиш
Успех
Comment
-
Като гледам, сектата на печките се обогати с още един член!
Добре дошъл, колега!
Каквото и да ти казват, вече е твоя!Наслаждавай и се!
Кефа цена няма!
Честито!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Добре дошъл колега!
Цената е нормална,зависи вече в какво състояние е колата.
За 650лв струват комплект спортни амортесиори (комплект предни и задни) така че стандартните са по ефтини.Кажи от кой град си,ако си от София нямам нищо против да се видим и да ти обясня това онова за колата и да ти помагам с каквото мога!Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
Comment